Developer

Location: Oudkarspel

Type: Full Time

 

Developer

Oudkarspel

Ben jij een ontwikkelaar en wil je graag werken aan complexe webapplicaties en apps? Ben je bedreven in het combineren van webservices en databases tot nieuwe mogelijkheden voor gebruikers? Wil je werken in een slagvaardig team zonder bureaucratie?

Onze webapplicaties en apps ontwikkelen we zelf. We maken veel gebruik van Betty Blocks, Vue.js, React, PHP, SQL, XML en JSON. Als Developer ben jij bekend met deze technieken en ben je in staat nieuwe functionaliteit te ontwerpen, bouwen en testen. Hierbij werk je ook samen met applicatiespecialisten en infra engineers. Gezamenlijk kunnen we snel nieuwe technieken testen en functionaliteit opleveren.

Binnen Nh1816 bestaat het IT-team uit ongeveer 15 collega’s met verschillende specialisaties. Ons doel is het verder digitaliseren en verbeteren van de dienstverlening op het gebied van verzekeren. We werken met de nieuwste technieken en geloven erin onderscheidend te zijn door voorop te lopen in digitale dienstverlening.

Wat ga je doen?

 • In overleg met gebruikers en klanten nieuwe functionaliteit in webapplicaties en apps ontwerpen.
 • Bouwen en testen van nieuwe functionaliteit in onze applicaties.
 • Bewaken van de werking van applicaties in samenhang met elkaar: backoffice, databases en webapplicaties.
 • Plannen en bewaken van de voortgang van ontwikkelwerkzaamheden en hierover communiceren met collega’s, gebruikers en management.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde hboopleiding op het gebied van (bedrijfs)informatica of een andere hbo-opleiding; aangevuld met een development-opleiding.
 • Ervaring met Vue.js of soortgelijk JavaScript framework en één of meer van de andere genoemde developmenttechnieken.
 • Kennis en ervaring in het gebruik van (complexe) databases.
 • Betrokken, proactief en gaat voor kwaliteit.
 • Je vindt het leuk om in een klein team breed inzetbaar te zijn op verschillende ontwikkelvraagstukken en testwerkzaamheden.

Wie zijn wij?

Nh1816 Verzekeringen is door financiële adviseurs al 13 keer uitgeroepen tot de beste particuliere schadeverzekeraar van Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer adviseurs ervoor kiezen verzekeringen bij Nh1816 onder te brengen. Dat maakt ons met ruim 370 miljoen euro omzet, 1,8 miljoen polissen en 440 duizend verzekerden de marktleider op het gebied van particuliere schadeverzekeringen via financieel adviseurs. Om deze ontwikkeling succesvol voort te zetten zijn wij op zoek naar jou! Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website www.nh1816.nl.

Bij Nh1816 Verzekeringen heerst een nuchtere instelling, een no-nonsense mentaliteit met korte lijnen. Nh1816 kenmerkt zich daarbij door een open en informele werksfeer. Grote en kleine successen vieren wij samen. Daarom organiseren wij regelmatig leuke evenementen voor jou en je collega’s.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende functie en ontwikkelingskansen. Reken daarnaast op:

 • Een goed maandsalaris.
 • Een 13e maand.
 • 200 vakantie-uren en de mogelijkheid tot het opbouwen van 104 extra verlofuren.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Korting op je verzekeringen.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar e-mailadres hrm@nh1816.nl of vul het online sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jerre Veltman, Manager ICT, via e-mailadres jerre.veltman@nh1816.nl.

Een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Company: NH1816 verzekeringen

Company URL: http://www.nh1816.nl/

Klik hier om te solliciteren

Job listing: https://jobs.github.com/positions/8078cedd-12de-4159-bf69-cf18902e899a