Full Stack Developer

Location: Amsterdam

Type: Full Time

 

Wat ga je doen?
Als Full Stack Developer speel je een belangrijke rol in een zelfsturend en multidisciplinair team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt soms direct schakelen met de klant. Soms is dit een start-up waarbij je de basis legt voor het nieuwe platform, soms zijn het juist bestaande platformen die juist intensief gebruikt worden. Altijd heb je echter de kans je te ontwikkelen en je kennis met ons te delen, zoals wij ook met jou zullen doen. Zo leren we van elkaar en van de projecten die we doen, elke dag weer.

Wat bieden we

  • €3.000, – €4.500,- bruto per maand
  • Tijd en budget voor kennisontwikkeling (cursussen, evenementen e.d.)
  • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Wat vragen we

  • HBO/WO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HBO informatica of CMD)
  • Minmaal 3  jaar relevante werkervaring
  • (Redelijke) beheersing van de Nederlandse taal is voor deze functie een vereiste 
  • Kennis van HTML5, CSS3, SASS & LESS, PHP, Javascript, Gitflow principes Drupal (7of 8) dan wel Symfony of Laravel
  • Ervaring met het werken in vaste teams (met name Scrum) is een pré

Wie ben jij?
Je vak is deels werk en deels een uit de hand gelopen hobby; je bent een liefhebber en volgt nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Je hebt een relevante opleiding op HBO of WO afgerond of denkt en werkt al minstens twee jaar op hetzelfde niveau. Door je opleiding en werkervaring heb je het vermogen om mee te denken over functionaliteit en design en bent zo in staat te sparren met de UI/UX designer. Zo hou je elkaar scherp en werk je samen aan het best mogelijke resultaat. Verder ben je ambitieus, verantwoordelijk en niet bang om initiatief te nemen. Maar bovenal ben je sociaal en hou je van gezelligheid, net als wij.

Versterk ons team:
In een jong en vriendschappelijk team werken we aan betekenisvolle projecten van klanten met een missie. Maar wat we ook maken, het is altijd een intensief samenspel van individuen. Daarom kijken we voorbij de kwalificaties naar jouw menselijke kwaliteiten en helpen we je beide te ontwikkelen.

Onderzoek, leer, deel en groei:
We hebben een positieve cultuur en relaxte sfeer. Daarom doen we ook eigen projecten als de Coffee Copter, puur om te spelen en te leren. Die kennis kun je verder verdiepen op cursussen of conferenties. Wat je het meest inspireert kun je delen op onze maandelijkse ‘Eve of Inspiration’.

Company: Unc Inc

Company URL: https://www.uncinc.nl

Heb je interesse? Stuur je CV, portfolio en korte motivatie naar jobs@uncinc.nl.

Je mag ons ook altijd eerst mailen of bellen +31 20 689 200.

Job listing: https://jobs.github.com/positions/a728b871-ae77-4768-89b8-c271652062ad